Wat draag je tijdens een warme wintersport?

Nog last minute in het voorjaar op wintersport? Dat kan! Houd er wel rekening mee dat het in het voorjaar een stuk warmer is boven op de berg. Wij hebben een selectie gemaakt met artikelen die gemaakt zijn voor een wat warmere wintersport.
Wat draag je tijdens een warme wintersport?

Nog last minute in het voorjaar op wintersport? Dat kan! Als je wat verder kunt reizen, kun je echt nog wel ergens een mooie witte piste vinden. Houd er wel rekening mee dat het in het voorjaar een stuk warmer is boven op de berg. Ook moet je jezelf natuurlijk heel goed beschermen tegen de zon, en dat is natuurlijk niet alleen tijdens mooi weer.

Wij hebben een selectie gemaakt met artikelen die gemaakt zijn voor een warme wintersport. Deze artikelen zijn speciaal ontworpen om warmte beter te geleiden maar je tevens ook goed warm te houden. En denk eraan, je staat nog steeds in de sneeuw dus je korte broek moet je echt nog thuislaten. Of je stamt af van de grote meneer Yeti, dan kun jij natuurlijk alles aan!

In onze selectie hebben wij helmen met veel ventilatie. Deze helmen houden je warm maar geleiden de warmte van je hoofd beter naar buiten door middel van de openingen in de helm.

Daarnaast hebben we dunne handschoenen, liners, die van een dunner materiaal zijn gemaakt maar nog wel veel grip bieden.

Als je voor een hele nieuwe outfit gaat, raden wij het ten zeerste aan om te letten op het materiaal. Koop bijvoorbeeld thermokleding met speciale meshvlakken zodat je kleding goed ventileert en het zweet goed afgevoerd kan worden.

Goggles worden altijd met meerdere lenzen geleverd. Zo bestaan er ook lenzen speciaal voor mooi weer. Hier hebben wij al een blog over geschreven. Benieuwd naar welke goggle je moet aanschaffen? Lees hier onze andere blog.

Ook hebben we enkele artikelen toegevoegd die fijn zijn om bij je te hebben als het zonnetje lekker schijnt!

Ga hier naar de hele selectie.

Paklijst wintersport:

Goggle
Extra lens goggle
Helm
Handschoenen
Tas
Thermokleding
Waterafstotende broek
Ski/Snowboardjas
Muts
Lawineuitrusting
Polsbescherming
Rugbescherming
Rugzak
Thermofles

Heb je onze sale al gezien? Wij geven hoge kortingen op diverse wintersportartikelen! Ga hier naar de sale.

Gerelateerde artikelen

Wat kunnen we deze winter nou eigenlijk verwachten?

Wat kunnen we deze winter nou eigenlijk verwachten?

Meer lezen

Vendor

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Verzendkosten Nog te berekenen

Subtotaal

Betaalmethoden geaccepteerd