Ontdek de Utrechtse heuvelrug per fiets!

Ontdek de Utrechtse heuvelrug per fiets!

De Utrechtse Heuvelrug laat iedere fietsers hart sneller kloppen! De fietsomgeving waar elke soort fietser vrolijk van wordt! Wij begrijpen wel waarom hier ook de Classico Giro Utrecht plaats vindt en mountainbike marathons. Dus ben je op zoek naar een fietsroute die door de heuvelachtige bossen loopt en wil je wilde dieren tegenkomen? Dat kan je allemaal vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Voor zowel de mountainbiker als de wielrenner zijn er toffe routes te rijden.

Voor mountainbikers:

Er ligt zo’n 95km aan mountainbike paden die door heel het Nationaal park Utrechtse Heuvel Rug gaan. Let wel op! Het hebben van een mountainbikevignet is verplicht.

Route tips:

  • Ride de Amerongse Berg (18 km)
  • Ga het bos in bij Auterlitz (15.3 km)
  • Op naar Hoge Vuursche in de Kuil van Drakesteyn (22 km)

Voor de wielrenners:

Bij de Utrechtse Heuvel Rug is voor de wielrenner genoeg uitdaging. De 2e etappe van de Vuelta a Espana zou afgelopen jaar 100 km mee pakken van de Utrechtse Heuvelrug. Helaas gaat dat niet door maar dat betekend niet dat wij er niet kunnen fietsen. Pak je route app en ga los.

Route tips:

  • Duik de bossen; Bunnik-Zeist-Austerlitz-Doorn-Driebergen-Utrecht (40km)
  • Een top route via de dijk en de Amerongse Berg; Werkhoven-Doorn-Leersum-Amerongen-Wijk bij Duurstede-’t Goy-Utrecht (75 km)

Gerelateerde artikelen

Hoe kies ik de juiste goggle?

Hoe kies ik de juiste goggle?

Meer lezen
Top 5 Mountainbike tracks & trails

Top 5 Mountainbike tracks & trails

Meer lezen

Vendor

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Verzendkosten Nog te berekenen

Subtotaal

Betaalmethoden geaccepteerd